Vivotek FD8136 | 1 megapixel IP-kamera i miniformat

Vivotek FD8136 er blandt verdens mindste IP dome-kameraer, hvor der er lagt vægt på, at monteringen skal være nem. Vivotek hævder endda, at opsætningen af kameraet kan ske på mindre end 120 sekunder.

Vivotek FD8136 har en opløsning på 1 megapixel, hvilket svarer til 1280×800.  Kameraet klarer 30 billeder per sekund ved højeste opløsning. Der er naturligvis indbygget PoE, som gør det muligt at forsyne kameraet med strøm direkte gennem netværkskablet.

Indbygget i kameaet er der et slot til MicroSD/SDHC kort. Indsætter du et kort heri, kan kameraet gemme optagelser direkte uden brug af optagesoftware eller en netværksoptager. Optagelserne kan dermed tilgås via en browsen. Ulempen er selvfølgelig, at optagelserne vil være mere udsatte, når de bliver lagrede direkte i kameraet. Ønsker man at benytte en pc som optager, er det også muligt med den medfølgende optagesoftware. Denne software understøtter op til 32 IP-kameraer, så der er mulighed for senere udvidelse.

Det er værd at bemærk, at FD8136 ikke har indbygget nogen form for nightvision (infrarøde dioder), hvilket betyder at der skal anvendes ekstern belysning, når man er uden for dagtimerne.

Kameraet findes i tre forskellige versioner, hvor forskellen ligger i at kameraerne har forskellige linser. FD8136-F2 har en 2,5 mm linse(og er dermed mest vidvinkel), -F3 har en 3,6 mm linse og -F6 har en 6 mm linse.

Produktspecifikationer

  • 1-megapixel CMOS Sensor
  • 1280×800 ved 30 fps
  • H.264, MPEG-4 and MJPEG Compression (Triple Codec) komprimering
  • Kompatibel med PoE
  • Indbygget slot til MicroSD/SDHC hukommelseskort

Læs også

Comments are closed.