ABUS TVIP11500-serien | Kompakte IP-kameraer fra ABUS

ABUS TVIP11500-serien er kompakte IP-kameraer med let opsætning. Du undgår besværet med at trække kabler ved at anvende eksisterende netværk, enten kablet(TVIP11500) eller trådløst(TVIP11550). Kameraet finder selv en IP-adresse og er klar til brug med det samme. Du kan tilgå kameraet direkte fra en browser (Internet Explorer) eller med den medfølgende software. Du kan fx optage direkte på din PC.

ABUS TVIP11500 & TVIP11550

ABUS TVIP11500-serien består af 1,3 megapixel IP-kamera er en alsidig overvågningsløsning, der giver detaljeringsrige optagelser med lyd. Den betyder, at optagelserne for eksempel kan bruges til at identificere ansigtstræk med. Kameraet er også velegnet til overvågning af større områder uden at miste detaljer. Kameraet kan optage både dag og nat. Ved dagslys leveres farvebilleder, og i mørke aktiveres kameraets indbyggede infrarøde dioder. De sørger for, at det er muligt at se op til 5 meter frem.

Du bestemmer selv, om der skal optages video konstant eller ved bevægelse. En indbygget mikrofon sørger også for, at det er muligt at optage lyd. Udover den indbygget bevægelsessensor kan IP-kameraet altså påbegynde optagelse, hvis der registreres lyd. Kameraet fra ABUS er et trådløst IP-kamera i høj kvalitet med en opløsning på 1,3 megapixel, som egner sig til indendørs brug. Den høje opløsning betyder, at det er nemmere at genkende detaljer såsom ansigtstræk. Kameraet fungerer både i dagslys og i mørke. Når der ikke længere er tilstrækkeligt lys, aktiveres kameraet indbyggede infrarøde dioder. Dermed bliver det muligt at se op til 5 meter frem i totalt mørke.

Specifikationer

  • Billedsensor: 1/4″ Progressive Scan CMOS-sensor
  • Opløsning: 1,3 megapixel
  • Komprimering: H.264, MJPEG, MPEG-4
  • Nattesyn: op til 5 meter (6 dioder)
  • Dimensioner: 284x157x68 mm
  • Manual: dansk

Video optaget med ABUS TVIP11500

Comments are closed.