Vivotek IP8362 | 2 megapixel IP-kamera med WDR

vivotek-ip8362Vivotek har sendt endnu et IP-kamera på gaden. Denne gang Vivotek IP8362, som er en del af Vivoteks Supreme-serie af HD-kameraer. Læs mere om kameraet i denne artikel.

Wide Dynamic Range

Det er værd at bemærke, at Vivotek IP8362 understøtter (Wide Dynamic Range), som gør det muligt at få gode optagelser i overbelyste såvel som meget mørke områder. Desuden optager kameraet 30 fps (billeder pr. sekund) i 1080p Full HD. Mange andre IP-kameraer, der understøtter en opløsning på 1080p, optager typisk omkring 15fps. Det betyder, at man får helt flydende billede i høj opløsning. Linsen er en 3-9mm med auto-iris – altså har kameraet zoom og linsen tilpasser sig automatisk til lysforholdene.

Vivotek IP8362 tåler udendørs montering

Kameraet er beregnet til udendørs brug (IP66), og det har indbyggede infrarøde dioder med en distance på cirka 15 meter. Som alle andre nye Vivotek-kameraer, har IP8362 indbygget PoE. Det efterspørges efterhånden af flere og flere, fordi det gør installationen betydeligt nemmere, da strøm føres gennem netværkskablet.

Det vil være oplagt at benytte kameraet med den medfølgende software eller sammen med en netværksserver, men kameraet kan også fungere 100 procent stand-alone, hvis man indsætter et SD-kort i kameraet og gemmer ens optagelser direkte herpå.

Da Vivotek IP8362 er en del af Vivotek’s Supreme-serie (topserien), er der hele 36 måneders producentgaranti på kameraet, hvilket også understreger, at der er tale om et kvalitetskamera.

 

Comments are closed.